Οι Επισκέψεις

Υπηρεσίες

Χρήσιμα

Συνταγές

Θα  ήθελα να σας κατατοπίσω και για τον τρόπο με τον οποίο εργάζομαι ώστε να ξέρετε κι εσείς τι να περιμένετε από τις συναντήσεις μας.

Στο πρώτο μας ραντεβού θα κρατήσω ένα ιστορικό που θα με βοηθήσει να σας γνωρίσω καλύτερα και θα συζητήσουμε μαζί ώστε να εντοπίσουμε το ουσιαστικό θέμα που σας φέρνει στο γραφείο μου. Θα κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις (λίπους, μυϊκού ιστού, μεταβολισμού και υγρών σώματος) ώστε να δούμε τελικά εάν και κατά πόσο οι διατροφικές συνήθειες που έχετε σας επιβαρύνουν σωματικά .

Θα σας εξηγήσω με τη χρήση προπλασμάτων πως να υπολογίζετε τις μερίδες σας -χωρίς να τις ζυγίζετε!- και μαζί θα φτιάξουμε ένα πλάνο υγιεινής διατροφής σύμφωνα με τις γεύσεις σας, τα ωράριά σας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας.

Ο χρόνος που θα χρειαστούμε στην πρώτη μας γνωριμία θα είναι περίπου μιάμιση ώρα και το οικονομικό κόστος είναι 50 €.

Στη συνέχεια προτείνω εβδομαδιαία παρακολούθηση για καλύτερη επικοινωνία, πρόληψη και άμεση επεξήγηση τυχόν αποριών που θα δημιουργηθούν. Αυτό ρυθμίζεται κατόπιν αμοιβαίας συνενόησης.

Στις επόμενες συνεδρίες μας θα ενημερώνεστε περαιτέρω, θα συζητάμε τα προβλήματα που τυχόν θα προκύπτουν και θα ανανεώνουμε το πλάνο της διατροφής. Θα διαρκούν περίπου 30 λεπτά και θα κοστίζουν 25 € .

Κάθε δεύτερη συνεδρία θα επαναλαμβάνουμε τη Μέτρηση Ανάλυσης Σώματος ώστε να διαπιστώνετε και τις εσωτερικές σας αλλαγές, εκτός των εξωτερικών.

 Οι συνεδρίες μας έχουν καθαρά τη μορφή εκπαίδευσης και όχι του τυπικού ελέγχου: »ζύγισμα -απορίες- δίαιτα». Ο σκοπός μας δεν είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου, αλλά να εμπλουτίσουμε τη διατροφική παιδεία που ήδη έχετε. Έτσι θα εξαλείψουμε τη διαρκή ενασχόληση με το βάρος και την εμφάνιση, και κατά συνέπεια δεν θα χρειάζεται να καταφεύγετε σε διαιτολόγους, ινστιτούτα και »μαγικές μεθόδους» ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Φυσικά θα θέσουμε τους στόχους μας, αλλά θα ταυτόχρονα θα εκπαιδευόμαστε περί διατροφής, ψυχολογίας της διατροφής και άσκησης.

 Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές αφορούν τις διατροφικές διαταραχές και είμαι σε θέση να δουλέψουμε μαζί πάνω και στο ψυχολογικό κομμάτι της διατροφής. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε όμως πως τα αίτια είναι βαθύτερα και πιο πολύπλοκα προτείνεται η συμβουλή από ψυχολόγο ειδικό σε θέματα διατροφής (διατίθεται συνεργασία με το γραφείο μας-εξωτερική συνεργάτιδα) ή και με παθολόγο εφ όσον είναι απαραίτητο. Αντίστοιχα υπάρχει συνεργασία με καθηγητή φυσικής αγωγής, επίσης εξειδικευμένο στις διατροφικές διαταραχές, σε περίπτωση που θέλετε να λύσετε απορίες και μύθους γύρω από την άσκηση, καθώς και να συμβουλευτείτε ποια είναι η κατάλληλη άσκηση για εσάς, με ποια συχνότητα είναι καλό να γίνεται και σε ποιά ένταση.

Το γραφείο και οι συνεργάτες μου είναι στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις χρειάζεστε.Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε από κοντά.

Διεύθυνση Ιατρείου

Πλάτωνος 52, Εύοσμος
(με Σμύρνης γωνία, 2ος Όροφος)
Θεσσαλονίκη

Τηλ-Φαξ: 2310 77 67 97
Κιν.: 6932 610 187
E-mail: ss.diaitologos@gmail.com

Μόνο κατόπιν ραντεβού.

Στο Facebook