Προφίλ

Υπηρεσίες

Χρήσιμα

Συνταγές

 Σύντομο βιογραφικό

 Η Στέλλα Σαρηπαναγιώτου Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14/6/1980. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης όπου και αποφοίτησε το Φεβρουάριο του 2006.

 Το 2004 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης  με πλήρη ανάθεση καθηκόντων και καθημερινές επισκέψεις στους ασθενείς μαζί με θεράποντες ιατρούς, ενώ παράλληλα εργαζόταν εθελοντικά σε αθλητικά κέντρα.

Η διπλωματική της εργασία αφορούσε το ρόλο της αερόβιας άσκησης στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

 Έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε δημοτικά σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μικρών μαθητών γύρω από την υγιεινή διατροφή και έχει παρακολουθήσει σημαντικά συνέδρια και ημερίδες που αφορούν τις εξελίξεις της διατροφής αλλά και σύγχρονων παθήσεων.

 Από το 2004 έως και το 2008 εργάστηκε σε Διαιτολογικό γραφείο της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα ήταν εξωτερικός συνεργάτης σε γυμναστήριο.

 Το 2011 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) που τελείται από τον ΚΕΑΔΔ υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED και είναι κάτοχος του αντίστοιχου τίτλου.

Από τον Αύγουστο του 2009 διατηρεί ανεξάρτητο Διαιτολογικό κέντρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου παρακολουθεί περιστατικά με Διατροφικές Διαταραχές αλλά και με  γνωστά προβλήματα της εποχής μας όπως η Ενήλικη, Εφηβική και Παιδική Παχυσαρκία, διαταραχές των λιπιδίων, ο Σακχαρώδης Διαβήτης, Θυρεοειδοπάθειες , το Μεταβολικό Σύνδρομο και το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, Υπογονημότητα, κ.ά

Στο Διαιτολογικό της κέντρο συνεργάζεται με την Ψυχολόγο Ευφροσύνη Μήτσιου και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θοδωρή Σημάδη που είναι και οι δύο κάτοχοι του τίτλου Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity. Με σκοπό τον καλύτερο χειρισμό, από όλες τις πλευρές, των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας.

Εκφωνεί στον Παλμό 96,5 fm τις ολιγόλεπτες διατροφικές συμβουλές από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι, είναι επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου διατροφή (www.diatrofi.gr) και του Flashnews.gr στα οποία και αρθογραφεί.

 

 

Διεύθυνση Ιατρείου

Πλάτωνος 52, Εύοσμος
(με Σμύρνης γωνία, 2ος Όροφος)
Θεσσαλονίκη

Τηλ-Φαξ: 2310 77 67 97
Κιν.: 6932 610 187
E-mail: ss.diaitologos@gmail.com

Μόνο κατόπιν ραντεβού.

Στο Facebook